Avís legal

PUNT 1. PROCÈS DE COMPRA ONLINE>

PUNT 2. LLIURAMENT I POSTVENDA

PUNT 3. NORMES D’US

PUNT 4. CONSELLS DE SEGURETAT

PUNT 5. CONDICIONS GENERALS

PUNT 6. US DE COOKIES

 

PUNT 1. PROCÈS DE COMPRA ONLINE

Procediment de la comanda online

A LA CAIXA DELS TRONS us volem facilitar en tot moment el procès perquè pugueu realitzar una comanda en línia de qualsevol dels nostres productes. Per aquest motiu us ho intentarem possar fàcil.

Comprar petards a la nostra tenda en línia, és una manera fàcil de triar productes, ja que us els podeu mirar amb tota tranquil·litat, trobar grans ofertes i anar afegint a la cistella els que més us agradin. 

Per tot això, la compra en línia és una bona opció, ja que us permetrà invertir el vostre temps a navegar pel nostre extens catàleg sense preses i no haver de fer llargues cues per poder comprar en algun dels nostres punts de venda.

El procés de compra per a fer la comanda en línia és el següent:

 1. Entreu a la nostra botiga online www.lacaixadelstrons.cat i comenceu a mirar, triar i remenar la nostra gran varietat de productes i ofertes.
 2. Quan trobéssiu un producte que voleu comprar, feu clic al botó “Afegeix a la cistella”.
 3. Durant la vostra compra sempre podreu consultar l’import de la vostra comanda clicant a la icona del cistell de dalt a la dreta de la pantalla.
 4. Si voleu eliminar un producte de la cistella, podeu fer-ho des d’aquesta pantalla.
 5. No oblideu de visitar els nostres lots, packs i segons quin producte, les ofertes i promocions, sempre podreu estalviar alguns calerons!
 6. Quan voleu finalitzar la comanda aneu a la cistella i cliqueu a “Finalitzar la compra”.
 7. Trieu un dels nostres punts de venda en que voleu recollir la comanda.
 8. Pagueu la vostra comanda amb targeta de crèdit.
 9. La vostra comanda serà processada i podrà ser recollida al punt de venda seleccionat en 24 hores.
 10. 24 hores després de la compra aneu al punt de venda i recolliu la vostra comanda (mireu condicions de lliurament i postvenda) ¡¡¡sense fer cues!!!
 11. Recordeu que és molt important que si no podeu recollir la comanda la data indicada, ens ho feu saber, ja que no podem permetre que s’acumulin comandes, per la nostra seguretat.
 12. GRACIES per comprar a www.lacaixadelstrons.cat

 

PUNT 2.  LLIURAMENT I POSTVENDA

El procés de retirada de les comandes als nostres establiments serà de la següent manera:

Els clients que hagin realitzat la compra a www.lacaixadelstrons.cat, podran passar a recollir la comanda als nostres establiments 24 hores després d’efectuar la compra, directament sense necessitat de fer llargues cues. La comanda serà lliurada al client immediatament (prèvia presentació i comprovació de l’imprès de la factura i DNI del client).

En cas que el client que consta a la factura no pogués recollir personalment la comanda, haurà de contactar amb LA CAIXA DELS TRONS per indicar el nom i DNI de la persona autoritzada a recollir-la.

No es podrà, en cap cas, que la comanda la reculli un menor d’edat si el material adquirit és per a majors de 18 anys.

Hi ha un termini de 24 hores d’ençà que es realitza la compra, es comprova i es prepara. Agraïm que es tingui una mica de paciència, LA CAIXA DELS TRONS vetllarà perquè tots els nostres clients tinguin una entrega ràpida, tan bon punt estiguin fetes les comprovacions. El client sempre pot contactar amb nosaltres als nostres telèfons i correu.

Si s’ha realitzat la compra online i es ve a recollir la comanda abans de les 24 hores que es necessiten per gestionar i preparar l’entrega del material, sense previ avis,  no s’assegura que estigui la compra preparada per ser entregada i no es podrà atendre al client preferentment i tindrà que fer cua i situar-se a la fila de la gent que bé a comprar de manera presencial.

Bosses de plàstic

En base a l’article 195.3 de la Llei 5/2017 del 28 de Març de la Generalitat de Catalunya, es cobraran les bosses de plàstic que es lliurin als clients.

PUNT 3. NORMES D’US

3.1 Normes d’ús

Per normativa no està permès l’enviament a domicili de productes pirotècnics.

Reial decret 989/2015, de 30 d’octubre, pel qual s’aprova el Reglament d’articles pirotècnics i cartutxeria.

Article 123.

Queda expressament prohibit l’enviament dels productes que hagin estat venuts al públic per correu, telèfon o mitjans informàtics. El lliurament dels productes es realitzarà amb presència obligada del comprador al local de venda.

Al finalitzar la compra haureu de seleccionar la botiga on voleu fer la recollida. El web us mostrarà un llistat dels establiments de la teva zona.

Tenim punts de venda i recollida a Jesús, Tortosa i Sant Carles de la Ràpita. 

3.2 Productes

www.lacaixadelstrons.cat només comercialitza productes pirotècnics com petards, coets, trons, voladors, bombetes i altres focs d’artifici de les següents categories:

Categoria F1: artificis de pirotècnia de molt baixa perillositat i nivell de soroll insignificant destinats a ser usats en zones delimitades, inclosos els artificis de pirotècnia destinats a ser utilitzats dins d’edificis residencials. (A partir de 12 anys)

Categoria F2: artificis de pirotècnia de baixa perillositat i baix nivell de soroll destinats a ser utilitzats a l’aire lliure en zones delimitades. (A partir de 16 anys)

Categoria F3: artificis de pirotècnia de perillositat mitjana destinats a ser utilitzats a l’aire lliure en zones de gran superfície i el nivell de soroll de la qual no sigui perjudicial per a la salut humana. (A partir de 18 anys)

Categoria T1: artificis de pirotècnia de baixa perillositat per al seu ús sobre escenari. (A partir de 18 anys)

http://interior.gencat.cat/web/.content/home/030_arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencies/revetlles/docs/Infografia_edats_petards.pdf

El nombre màxim de productes pirotècnics que poden ser venut a un únic comprador no podrà superar els 10 Kg nets.

Per a aquestes categories, la quantitat màxima permesa per al seu transport en vehicles particulars és de 15 Kg nets.

La unitat mínima de venda o comercialització al públic, no expert, serà l’envàs, prohibint-se la venda d’unitats soltes fora d’ell. 

La recollida del material pirotècnic s’efectuarà en el propi establiment de venda per la mateixa persona que va realitzar la compra o una altra autoritzada per aquesta sempre que sigui major d’edat.

3.3 Consideracions

 • Mantingui els productes fora de l’abast dels nens.
 • Sempre llegir les instruccions d’us i edat que apareixen a l’etiqueta.
 • Assegurar-se que no hi ha persones a prop en el moment d’encendre petards o focs artificials.
 • Encendre els petards en una superfície plana i lluny de materials que es puguin inflamar.
 • Tingui en consideració les regulacions locals i privades en l’ús de productes de pirotècnia.
 • No exposi les parts del seu cos a un foc artificial mentre està encès.
 • No experimenti amb focs artificials o petards.
 • Mantingui els productes explosius en un lloc fresc i sec per mantenir el bon estat i funcionament.

PUNT 4. CONSELLS DE SEGURETAT

Mesures de seguretat per fer servir els artefactes pirotècnics. Petards, coets, candeles, bateries, bombetes, fonts, son habituals la revetlla de Sant Joan i altres celebracions.

La teva seguretat ens importa i molt. Volem que cada any ens vingueu a fer un visita i ens conteu que no ha ocorregut cap incident durant la cel.lebració. Per això us oferim una sèrie de consells que cal que respecteu i féssiu respectar als demés, especialment als més menuts de casa.

Us recordem també que podeu ampliar tota aquesta informació al web: http://interior.gencat.cat/ca/arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencia/mes_consells_dautoproteccio/revetlles/

Abans de manipular els petards

 • Assegureu-vos de comprar els productes pirotècnics homologats en un establiment autoritzat.
 • No us guardeu petards a les butxaques.
 • Cal llegir les instruccions de cada article.

En encendre els petards

 • No subjecteu els petards amb les mans.
 • No poseu els petards a prop de la cara ni del cos.
 • Utilitzeu mitjans segurs per encendre el material pirotècnic: metxes i similars.
 • Enceneu sempre la metxa per l’extrem, perquè us doni temps d’enretirar-vos.
 • Si un petard no s’encén bé, no el toqueu fins al cap de mitja hora i remulleu-lo.
 • No llanceu mai petards contra ningú.

Consideracions de Seguretat

 • No llanceu coets a menys de 500 metres de zones boscoses ni en aglomeracions de persones.
 • Als llocs on es facin revetlles cal recollir la roba estesa i els tendals, i tancar portes i finestres.
 • No encengueu cap petard dins les cases.
 • No llanceu ni manipuleu petards des de balconades ni finestres.
 • Vigileu que no hi hagi a la vora líquids inflamables. S’encenen fàcilment i els vapors poden explotar.

 No manipuleu els petards

 • No talleu el tros final de les traques, poden explotar amb violència.
 • No fiqueu mai petards dins de totxanes ni ampolles, perquè en explotar fan metralla que pot fer molt de mal.

PUNT 5. CONDICIONS GENERALS

Mitjançant aquest document s’estableixen les condicions generals de la relació contractual que té per objecte la compravenda de productes per part de les persones físiques i / o jurídiques (des d’ara EL CLIENT) que manifestin la seva voluntat de comprar els serveis que es posen a la seva disposició per part de LA CAIXA DELS TRONS titularitat de MONTSERRAT MONTERO ALCAZAR amb domicili fiscal C/Terra Alta 11-13 2º4ª 43590  Jesús-Tortosa (Tarragona) amb NIF 47757524W mitjançant la sol·licitud realitzada per mitjans electrònics, concretament, via internet a través del lloc web: www.lacaixadelstrons.cat

1.- INFORMACIÓ PRÈVIA A LA CONTRACTACIÓ

DISPONIBILITAT DE LES CONDICIONS DE CONTRACTACIÓ, ACCEPTACIÓ DEL CONTRACTANT, DOCUMENTACIÓ I INFORMACIÓ POSTERIOR A LA CONTRACTACIÓ, LLENGÜES EN QUÈ ES PODRÀ FORMALITZAR EL CONTRACTE:

Tràmits que s’han de seguir per celebrar el contracte. Abans d’adquirir un producte, haurà de llegir les Condicions Generals de Compra que s’especifiquen a continuació. No hi ha cap tràmit addicional al procés de compra en línia. Un cop realitzada la compra, i transcorregut el termini de 24 hores necessàries per a la preparació de la seva comanda, podràs recollir-la a l’establiment seleccionat en el moment de la compra. Recordi que la normativa prohibeix l’enviament per correu de productes pirotècnics. Recordi així mateix que la legislació vigent prohibeix la venda telemàtica a menors d’edat no emancipats.

Còpia electrònica de les condicions generals i com seran accessibles posteriorment. Les presents Condicions Generals de compravenda s’exposen al lloc web titularitat de nom www.lacaixadelstrons.com podent tot usuari arxivar-les, imprimir-les i, per tant, estar prèviament informat de les condicions del preu, característiques, drets i, en general, de totes les condicions en què s’efectuarà la compravenda.

Així mateix, les presents Condicions Generals es reiteren juntament amb un resum de la sol·licitud específica (producte específic adquirit, cost amb indicació d’impostos si fos d’aplicació, altres.) per a la seva acceptació expressa per part del CLIENT mitjançant un clic ” Estic d’acord amb els termes del contracte “cada vegada que es realitzi una sol·licitud concreta de productes a través del lloc web.

No és tècnicament possible que EL CLIENT pugui finalitzar la sol·licitud sense que s’hagi produït l’acceptació de les presents Condicions Generals. Perquè EL CLIENT pugui efectuar aquesta acceptació i per tant, fer la sol·licitud, ha d’haver cobert el formulari amb dades bàsiques, identificatives i de contacte.

Les presents Condicions Generals unides a la sol·licitud específica realitzada a través d’Internet per EL CLIENT (condicions particulars) impliquen la formalització de l’Acord de compravenda entre LA CAIXA DELS TRONS i l’usuari que declara ser major d’edat, tenir capacitat suficient per contractar i haver llegit , entès i acceptat les presents condicions.

Tota la documentació assenyalada anteriorment podrà ser impresa i arxivada pel CLIENT i podrà sol·licitar-la en qualsevol moment a LA CAIXA DELS TRONS per escrit a C/Terra Alta 11-13 2º4ª 43590  Jesús-Tortosa (Tarragona).

Errors en la introducció de les dades. A l’hora de facilitar-nos les seves dades, assegureu-vos que introdueix les dades correctament ja que no disposem de sistemes automatitzats que detectin errors, sinó únicament en el cas que no es faciliti una dada dels requerits com a necessaris per a formalitzar la venda, se li requerirà la seva cumplimentació.

Llengua o llengües en què podrà formalitzar el contracte: En totes les comunicacions i en la formulació del contracte utilitzarem el castellà o el català.

2.- OBJECTE DEL CONTRACTE

L’objecte del present contracte és la compravenda de productes pirotècnics per part de LA CAIXA DELS TRONS a EL CLIENT a través del lloc web www.lacaixadelstrons.cat, així com la realització de promocions i publicitat, inclosa la via electrònica, de productes de LA CAIXA DELS TRONS.

3.- DRETS I OBLIGACIONS DE LA CAIXA DELS TRONS

3.1.   Procés de les sol·licituds. LA CAIXA DELS TRONS es compromet a processar les sol·licituds rebudes tan aviat com sigui possible sobre la base del estoc existent així com la disponibilitat de personal. El retard en la resposta no dóna lloc a indemnització per aquesta causa.

3.2.   Productes sense stock. Els productes d’aquesta web / catàleg poden ser substituïts per altres del mateix valor en cas de fi d’existències.

3.3. Responsabilitat de LA CAIXA DELS TRONS

LA CAIXA DELS TRONS en cap cas serà responsable en relació amb:

3.3.1.  Els errors, retards en l’accés per part del CLIENT a l’hora d’introduir les seves dades en el formulari de comanda, la lentitud o impossibilitat de recepció per part dels destinataris de la confirmació de la comanda o qualsevol anomalia que pugui sorgir quan aquestes incidències siguin degudes a problemes a la xarxa Internet, causes de cas fortuït o força major i qualsevol altra contingència imprevisible aliena a la bona fe de LA CAIXA DELS TRONS. En tot cas, LA CAIXA DELS TRONS es compromet a intentar solucionar els problemes que puguin sorgir i a oferir tot el suport necessari al CLIENT per arribar a una solució ràpida i satisfactòria davant de qualsevol incidència.

3.3.2.  Dels errors o danys produïts per un ús del servei ineficient i de mala fe per part del CLIENT.

3.3.3.  De la no operativitat de la direcció de les dades de contacte i correu electrònic facilitades pel CLIENT per a l’enviament de la confirmació de les seves sol·licituds o lliurament de les mercaderies..

3.3.4.  EL CLIENT renuncia expressament a reclamar qualsevol responsabilitat contractual o extracontractual pels possibles danys o perjudicis derivats de tot l’assenyalat anteriorment.

4.- DRETS I OBLIGACIONS DEL CLIENT

4.1.  Pagament

EL CLIENT es compromet a abonar per avançat l’import pel producte efectivament sol·licitat en la quantia i forma següents:

4.1.1.  Import. La remuneració pel producte efectiu sol·licitat pel CLIENT serà la assenyalada al lloc web i la que figuri a la sol·licitud concreta d’EL CLIENT en cada moment, sol·licituds que constituiran les condicions particulars de la comanda concreta.

LA CAIXA DELS TRONS comunicarà el cost global tant del producte com de les despeses d’enviament desglossats en cas que n’hi haguessin, sempre prèviament a EL CLIENT abans de la confirmació per part seva de la sol·licitud d’ús o compra.

4.1.2.  Formes de pagament. EL CLIENT ha d’abonar l’import corresponent al servei contractat mitjançant:

– Pagament per sistema de compra segura mitjançant targeta bancària no tenint LA CAIXA DELS TRONS accés a les seves dades de targeta de crèdit.

4.2.   Responsabilitat d’EL CLIENT / USUARI

 En tot cas, serà responsabilitat d’EL CLIENT:

4.2.1.  EL CLIENT assumeix tots els riscos de deteriorament, menyscabament i pèrdua dels productes des del moment en què aquests haguessin estat posats a la seva disposició pel tercer que, per compte de LA CAIXA DELS TRONS, realitza el lliurament dels productes sol·licitats i aquest signa la conformitat del lliurament, aquesta signatura implica l’acceptació del client que ha rebut el producte en correcte estat.

4.2.2.  EL CLIENT es compromet a comprovar el bon estat del producte en el moment del lliurament, comprovació que realitzarà amb caràcter previ a la signatura del comprovant de lliurament efectuat.

5.-  POLÍTICA DE DEVOLUCIONS EN EXERCISI AL DRET DE DESISTIMENT

5.1.Devolucions en exercici del dret a desistir de la compra.

D’acord amb el Reial Decret Legislatiu 1/2007, de 16 de novembre, pel qual s’aprova el text refós de la Llei General per a la Defensa dels Consumidors i Usuaris, article 103 d) i e), el dret de desistiment no és aplicable a la present compravenda, per raons de seguretat.

La legislació vigent prohibeix expressament l’enviament d’aquest tipus de productes pirotècnics que hagin estat venuts al públic per correspondència, telèfon o mitjans informàtics. El lliurament dels productes es realitzarà amb presència obligada del comprador al local de venda. LA CAIXA DELS TRONS no accepta una devolució d’un producte que ha sortit de les nostres botigues causa que podria haver estat manipulat, intencionadament o no.

Si voleu anul·lar una comanda abans del lliurament del producte, pot fer-ho contactant amb el nostre servei d’atenció al client. Si us plau, envieu la següent informació, impresa o per correu electrònic, degudament emplenat a petards@lacaixadelstrons.cat

Comanda

Numero de comanda

Data de la comanda 

 

Dades de contacte:

Nom del client 

Adreça 

Telèfon

e-mail

 

Producte a tornar

Si només vols tornar part d’una comanda, indica els productes que vols tornar.

Data i signatura del client

6.- OFICINES D’ATENCIÓ I INFORMACIÓ AL CLIENT.

LA CAIXA DELS TRONS proporciona l’atenció personalitzada que calgui, a través dels següents mitjans de contacte:

Telèfon: 685993306 – 699552909

Correu electrònic: petards@lacaixadelstrons.cat

7.- PROTECCIÓ DE DADES PERSONALS

En compliment de la Llei 15/1999 de protecció de dades de caràcter personal, informem que les dades proporcionades voluntàriament per vostè seran conservats en un fitxers electrònics titularitat de LA CAIXA DELS TRONS 40936794Z i seran utilitzades per gestionar la seva sol·licitud de compra, informació i proporcionar accés a continguts especials en el lloc web. Així com l’enviament en el futur, via electrònica, de publicitat i informació sobre els nostres productes i serveis,  enviament al qual es consent expressament. Així mateix LA CAIXA DELS TRONS vetllarà per a que les seves dades no puguin ser transferides, robades o sostretes per personal aliè a l’empresa. 

Sempre podrà exercir els seus dretes d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició enviant una petició per escrit indicant l’acció a realitzar. Per tal que quedi constància, per la nostra part, de les seves peticions. També podrà ser ates per LA CAIXA DELS TRONS al C/Terra Alta 11-13 2º4ª 43590  Jesús-Tortosa (Tarragona) i es podrà ficar en contacte amb nosaltres al telèfon 699552909.

Les seves dades personals incloses a la factura o justificant de compra, també es comunicaran al personal encarregar de l’establiment en el qual recollirà la seva comanda, aquestes dades que utilitzarà el nostre personal son exclusivament per poder entregar la seva comanda a vostè o a la persona autoritzada per vostè. No realitzant cap més us de les seves dades per part del nostre personal que aquest.

8.- DRETS D’AUTOR I MARCA

LA CAIXA DELS TRONS informa que el lloc web, els continguts propis, la programació i el disseny del lloc web es troba plenament protegit pels drets d’autor, quedant expressament prohibida tota reproducció, comunicació, distribució i transformació dels referits elements protegits excepte consentiment exprés.

9.- RESOLUCIÓ DEL CONTRACTE: LA CAIXA DELS TRONS i EL CLIENT

Podran donar per resolt el present contracte per qualsevol de les causes que s’estableixin en les lleis i en particular per l’incompliment de les presents condicions generals.

10.- JURISDICCIÓ I LLEI APLICABLE

Les presents condicions generals es regeixen per la legislació espanyola. Per resoldre qualsevol controvèrsia o conflicte derivat de la compra de productes en aquesta web, les parts acorden sotmetre als jutjats o tribunals de Tortosa, i renunciar als corresponents del domicili del client.

Resolució de conflictes en línia.

En compliment del que estableix l’article 14.1 del Reglament (UE) 524/2013 del Parlament Europeu i del Consell de 21 de maig de 2013, en el cas que el comprador tingui la condició de consumidor, l’informem de l’existència d’una plataforma de resolució extrajudicial de litigis en línia posada a disposició per la Comissió Europea, disponible a: https://webgate.ec.europa.eu/odr/main/index.cfm?event=main.home.chooseLanguage y a través de la qual els consumidors podran sotmetre les seves reclamacions.

 

11.-VIGENCIA DE LES CLÀSULES

En cas que qualsevol clàusula del present document sigui declarada nul·la, la resta es mantindran vigents i s’interpretaran tenint en compte la voluntat de les parts i la finalitat mateixa de les presents condicions. LA CAIXA DELS TRONS podrà no exercitar algun dels drets i facultats conferits en aquest document el que no implicarà en cap cas la renúncia als mateixos excepte reconeixement exprés per part de LA CAIXA DELS TRONS.

    

Segons l’article 22 de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic (LSSI), que aborda qüestions de processament i recopilació d’informació, t’informem que usem cookies pròpies i de tercers per a millorar l’experiència d’usuari. Per a navegar per lacaixadelstrons.cat has d’acceptar, atorgant un consentiment exprés, la instal·lació de cookies en el teu dispositiu.

Les cookies són petits arxius que s’instal·len en la memòria del navegador d’Internet quan s’accedeix a certes seccions o funcions d’un lloc web. Aquest arxiu minúscul emmagatzema dades relacionades amb els hàbits de navegació. El programa web que els genera és capaç d’accedir, recuperar i reescriure aquesta informació amb l’objectiu de reconèixer posteriorment a l’usuari.

PUNT 6. US DE COOKIES  : https://lacaixadelstrons.cat/us-de-cookies/