Procediment de la comanda online

A LA CAIXA DELS TRONS us volem facilitar en tot moment el procés perquè pugueu realitzar una comanda en línia de qualsevol dels nostres productes. Per aquest motiu us ho intentarem posar fàcil.

Comprar petards a la nostra tenda en línia, és una manera fàcil de triar productes, ja que us els podeu mirar amb tota tranquil·litat, trobar grans ofertes i anar afegint a la cistella els que més us agradin. 

Per tot això, la compra en línia és una bona opció, ja que us permetrà invertir el vostre temps a navegar pel nostre extens catàleg sense presses i no haver de fer llargues cues per poder comprar en algun dels nostres punts de venda.

El procés de compra per a fer la comanda en línia és el següent:

 1. Entreu a la nostra botiga online www.lacaixadelstrons.cat i comenceu a mirar, triar i remenar la nostra gran varietat de productes i ofertes.
 2. Quan trobéssiu un producte que vulgueu comprar, feu clic al botó “Afegir a la cistella”.
 3. Durant la vostra compra sempre podreu consultar l’import de la vostra comanda clicant a la icona del cistell de dalt a la dreta de la pantalla.
 4. Si voleu eliminar un producte de la cistella, podeu fer-ho des d’aquesta pantalla.
 5. No oblideu de visitar els nostres lots, packs i segons quin producte, les ofertes i promocions, sempre podreu estalviar alguns calerons!
 6. Quan vulgueu finalitzar la comanda aneu a la cistella i cliqueu a “Finalitzar la compra”.
 7. Trieu un dels nostres punts de venda en què voleu recollir la comanda.
 8. Pagueu la vostra comanda amb una targeta de crèdit, Paypal o Transferència Bancaria.
 9. El nostre personal es posarà en contacte amb vosaltres per triar el dia i l’hora de recollida de la vostra comanda.
 10. El dia i hora escollit aneu al punt de venda i recolliu la vostra comanda (mireu condicions de lliurament i postvenda) ¡¡¡sense fer cues!!!
 11. Recordeu que és molt important que si no poguéssiu recollir la comanda la data indicada, ens ho féssiu saber, ja que no podem permetre que s’acumulin comandes, per la nostra seguretat.
 12. GRACIES per comprar a www.lacaixadelstrons.cat